Ostružinový LIKÉR

27. srpna 2018 v 10:39 |  NÁVODY
Ostružiny zahradní (šlechtěné) ... si oblíbíte, pokud víte, co s nimi. Mrkající
- Musíte je zasadit u nějaké opory...mají dlouhé a těžké šlahouny.
- Ve správném čase se musí dobře ostříhat.
- Občas pořádně zalít a okopat.
- A pak v létě průběžně otrhávat černé plody, které vám ušpiní ruce, pusu, triko, nádobí.

+ Jsou vynikající, když se rozmixují s medem a kefírem, smíchají s jogurtem, přidájí na pudink.Líbající
+ Jsou ozvěžující po zmražení ... do limonády, vinného střiku, do zmrzliny.S vyplazeným jazykem
+ Uschováte si je na zimu, pokud z nich uděláte džem nebo rosol.Usmívající se
+ A velké potěšení na srdi i jazyku vám zajistí "OSTRUŽINOVÝ LIKÉR" (návod uvádím níže) !!!!!

Ostružina = černý zázrak, zpomaluje množení nádorových buněk, hlavně u prsu, pomáhá proti stárnutí, udržuje imunitní systém ve skvělém stavu.

Návod jsem "vyguglila" na www.babinet.cz

Důkaz ...:)), že jsem je naložila ...

...a po 6 týdnech přecedila... a tento "odpad" zamrazila. V zimě se bude hodit do čaje a svařáku...

Část jsem rozdala , část nalahvovala a část vypila..la..la..la...proto ta rozmazaná fotka :))
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama